Občni zbor športnega društva

      Komentarji so izklopljeni za Občni zbor športnega društva

V soboto, 9. marca, smo se člani Športnega društva Cven sestali na rednem letnem občnem zboru. Po pregledu delovanja društva v lanskem letu je vodstvo predstavilo načrte za delovanje v letu 2019. Priložnosti za športno udejstvovanje bo v tem letu še nekoliko več kot lani, prav tako načrtujemo precejšnje izboljšanje infrastrukture v športnem parku, zlasti na in ob glavnem nogometnem igrišču.

Veseli smo bili udeležbe številnih predstavnikov. V imenu domače krajevne skupnosti in občine je nekaj besed spregovoril Emil Maučec, kot predstavnik Športne zveze Ljutomer je delovanje društva pohvalil Aleš Ploj, predsednik Turističnega društva Cven Janko Horvat nas je pozdravil že ob sprejemu na njihovem Grüntu in tudi pozneje poudaril sodelovanje med društvoma, dobro sodelovanje na nogometnem področju je izpostavil predstavnik ŠD NK Veržej Dušan Magdič, ob tem pa društvo povabil na prvomajski nogometni turnir, predsednik ŠD Stari hrast iz Radomerja Boštjan Bogša je že potrdil udeležbo na dnevu športa, ob tem pa naše kolesarje povabil na kolesarske ture, ki jih bodo organizirali letos. Pisno sta se na naše vabilo na občni zbor odzvali Tanja Trstenjak v imenu POŠ Cven in Karmen Kelenc v imenu PGD Spodnje Krapje.

Ob koncu je športno društvo na vodstvo KS Cven naslovilo pobudo, naj krajevna skupnost organizira veliko čistilno akcijo po celotni krajevni skupnosti. Ob tem že zdaj pozivamo vsa društva ter krajane in krajanke k udeležbi. Kot se za občni zbor spodobi, smo večer zaključili s prijetnim druženjem.