SEKCIJA ZA RAVNOVESJE DUHA IN TELESA

KOLEDAR DOGODKOV IN AKTIVNOSTI ZA JUNIJ 2024

• torek, 4. junij 2024, ob 19.00 (zadružni dom Cven)
    delavnica Tehnike sproščanja
    Center za krepitev zdravja ZD Ljutomer
    S Centrom za krepitev zdravja vabimo na delavnico, na kateri bodo udeleženci lahko spoznali tri tehnike sproščanja, in sicer tehniko dihanja, tehniko postopnega mišičnega sproščanja in tehniko vizualizacije. Delavnica bo potekala v zadružnem domu na Cvenu. Udeležba na njej je ob urejenem obveznem zdravstvenem zavarovanju brezplačna.
  • torek, 11. junij 2024, ob 18.00 (zbirališče: zadružni dom Cven)
    sprehod in sladoled v naravi (če bo vreme lepo)
    Tokrat vabimo na nekoliko drugačno preživljanje časa, in sicer na sproščen sprehod do Gezovih jam, kjer se bomo lahko posladkali s sladoledom. Prav posebna priložnost, ki je ne gre zamuditi.
  • torek, 18. junij 2024, ob 19.00 (zadružni dom Cven)
    zvočna kopel z gongi: Pozdrav poletnim vibracijam
  • torek, 25. junij 2024 (športni park Cven)
    aktivnosti v okviru dneva športa in zdravja 2024

Podrobnejši opis posameznega dogodka bo objavljen nekaj dni pred dogodkom.

V ŠD Cven smo v letu 2024 na pobudo krajanov ustanovili novo sekcijo za ravnovesje duha in telesa. V njej želimo povezovati in osveščati o različnih vidikih, ki jih zajema ime sekcije, ter zagotavljati različne vsebine, med katerimi lahko vsakdo najde nekaj, kar bi mu pomagalo na poti do lepšega in boljšega jutri ter s tem k ravnovesju duha in telesa.

Sekcija je namenjena vsem. Ne oziramo se na starost, spol in različna prepričanja. V sekciji se ne opredeljujemo in si bomo prizadevali, da bo pokrivala čim več področij in tako vsakomur omogočila, da najde nekaj zase. Pripravljamo različne delavnice, srečanja in druge dogodke. Za vsak mesec je vnaprej objavljen koledar aktivnosti.

Večina aktivnosti, ki se izvajajo v notranjih prostorih, poteka ob TORKIH popoldne v zadružnem domu na Cvenu. Občasno aktivnosti izvajamo ob vikendih, v lepšem delu leta pa čim več na prostem.

V sekciji se bomo potrudili zbrati kar se da pester nabor aktivnosti. Zvočno kopel z gongi že uspešno izvajamo vsak mesec. Radi bi organizirali še meditacije, jogo, delavnice Centra za krepitev zdravja, tedenske sprehode in še veliko drugega.

Vodja sekcije za ravnovesje duha in telesa je Barbara Babič Fekonja. Če ima kdo kakšno vprašanje, predlog, zamisel, jo kar pocukajte za rokav.

Želiš biti na tekočem z aktualnim dogajanjem v sekciji? Pridruži se skupini na Facebooku!