Cven, Mota in Krapje četrtič

      Komentarji so izklopljeni za Cven, Mota in Krapje četrtič

V soboto, 7. julija, nas ob 16.30 v športnem parku čaka napet nogometni dan. Takrat se bodo namreč ekipe Cvena, Mote in Krapja udarile na četrtem nogometnem turnirju za pokal KS Cven.

Spomnimo …

Nogometne turnirje med ekipami posameznih vasi naše krajevne skupnosti poznamo že od nekdaj. Že pred desetletji so taki turnirji gledalce vabili ob staro veliko travnato igrišče, potem so se dolga leta odvijali na asfaltnem igrišču pri šoli, ponovno pa smo jih obudili leta 2015. Prve tri turnirje je dobila ekipa Cvena, ki si je s to serijo treh zaporednih zmag priigrala prvi prehodni pokal. Torej bo letošnji turnir hkrati začetek novega cikla v boju za naslednji prehodni pokal.

Po vaseh gre glas, da se ekipe že pripravljajo na ta nogometni praznik. Zaradi tega je verjeti, da bo tokrat težje tako hitro osvojiti to prestižno lovoriko.

Kdaj bo žreb?

Razpored tekem bo znan po žrebu, ki ga bomo opravili na seji športnega društva v ponedeljek, 2. julija. Na spletni strani bo objavljen naslednji dan.

Naj velja povabilo, da se krajani Mote, Krapja in Cvena ob nogometnem igrišču zberemo tudi letos. Zastopati domačo vas nam mora biti v veselje, pa naj bo to z dresom na igrišču ali pa na navijaški tribuni.

Se vidimo!

RAZPORED TEKEM

Po opravljenem žrebu je razpored tekem naslednji:

16.30
Mota – Cven

17.45
Krapje – Mota

19.00
Cven – Krapje

20.00
Podelitev pokalov