Športni popoldnevi na Cvenu

      Komentarji so izklopljeni za Športni popoldnevi na Cvenu

Da boste osnovnošolci poletne počitnice lahko zaključili v krogu prijateljev in ob pestrih športnih vsebinah, vas vabimo, da se v zadnjem tednu počitnic, od ponedeljka, 27., do petka, 31. avgusta 2018, udeležite športnih popoldnevov, ki bodo v Športnem parku Cven in okolici ponudili pester nabor športnih aktivnosti.

Zadnje poletne dneve bomo izkoristili za odbojko na mivki ter se odpravili na plavanje in športne igre v vodi na ljutomersko kopališče, čas bomo namenili spoznavanju taborniških veščin, pomerili se bomo v nogometu, se seznanili s športnim ribolovom ter spoznali, kako se na intervencije pripravljajo gasilci, v dvorani pa bomo izboljšali spretnosti v namiznem tenisu. Vendar to seveda sploh še ni vse, kakšno presenečenje velja tudi prihraniti.

Program bo obsegal 25 ur različne športne vadbe, vsak dan ga bomo začeli ob 15.30, zaključili pa ob 20.30. Udeležba je v celoti brezplačna, za udeležence pa bomo pripravili tudi brezplačne malice. Več informacij je na voljo na telefonski številki 040 653 431 (Aleš Ploj).

URNIK

»Hura, prosti čas« je športni program Zavoda za šport RS Planica, namenjen mladim, ki želijo svoj prosti čas preživljati v družbi vrstnikov na športnih površinah. S programom želijo ponuditi mladim kakovostno športno ponudbo, ki v ospredje postavlja množičnost, druženje in pestro ponudbo športnih vsebin.

Zato osnovnošolci in osnovnošolke kar povabite svoje prijatelje in prijateljice na športne popoldneve. Nepozabni počitniški spomini ne nastanejo sami od sebe.