Vabljeni na 5. nočni turnir v namiznem tenisu

Vljudno vabljeni na 5. NOČNI TURNIR V NAMIZNEM TENISU za posameznike, kateri bo odigran v petek, 25. maja 2018, s pričetkom ob 19:30 v ZADRUŽNEM DOMU na Cvenu.

Sistem igranja je odvisen od števila prijavljenih, vsak tekmovalec pa bo odigral najmanj 3 tekme. Kategorija je enotna (stari, mladi, moški, ženske – vsi skupaj), nosilcev NI.
Prijavnina za posameznika znaša 7€ in se poravna pred žrebom, kateri bo na dan turnirja, pred pričetkom tekmovanja. V to ceno so vključene nagrade (pokali) za najboljše tri, prehodni pokal za najboljšega, kateri do naslednjega turnirja ostane v prostorih ŠD Cven (v trajno last preide, ko ga igralec osvoji 3x zapored), in pogostitev (sendvič). Seveda se bo točila tudi pijača – po veljavnem ceniku.
Najboljši trije igralci prejmejo tudi praktične nagrade.
Na isti dan pa bo potekalo tudi tekmovanje med našimi najmlajšimi igralci namiznega tenisa. Tekmovanje se bo pričelo ob 17. uri v zadružnem domu na Cvenu. Tekmovalo se bo v dveh kategorijah in sicer mlajši dečki in deklice (1.-5. razred OŠ) in starejši dečki in deklice (6.-9. razred OŠ). Dečki in deklice so v skupni kategoriji. V vsaki kategoriji bodo z medaljami nagrajeni po trije najboljši. Prijavnine za otroke NI. Prav vse pa bomo pogostili s “hot dogi”.
Organizator turnirja je ŠD Cven v sodelovanju s Športno zvezo Ljutomer.