6. nočni turnir v namiznem tenisu

      Komentarji so izklopljeni za 6. nočni turnir v namiznem tenisu
pet 31Maj2019
Since June 2016 you need to have a valid API key enabled to display Google maps, see plugin settings

Od 17.00 do 23.55

V/Na Zadružni dom Cven

Cven 3d

Vljudno vabljeni na 6. NOČNI TURNIR V NAMIZNEM TENISU za posameznike, ki bo odigran v petek, 31. maja 2019, z začetkom ob 19.30 v ZADRUŽNEM DOMU na Cvenu.

Sistem igranja je odvisen od števila prijavljenih, vsak tekmovalec pa bo odigral najmanj 3 tekme. Kategorija je enotna (stari, mladi, moški, ženske – vsi skupaj), nosilcev ni.
Prijavnina za posameznika znaša 7 EUR in se poravna pred žrebom, ki bo na dan turnirja, pred začetkom tekmovanja. V to ceno so vključeni nagrade (pokali) za najboljše tri, prehodni pokal za najboljšega, ki do naslednjega turnirja ostane v prostorih ŠD Cven (v trajno last preide, ko ga igralec osvoji 3-krat zapored), in pogostitev (sendvič). Seveda se bo točila tudi pijača – po veljavnem ceniku.
Najboljši trije igralci prejmejo tudi praktične nagrade.

Na isti dan pa bo potekalo še tekmovanje med našimi najmlajšimi igralci namiznega tenisa. Tekmovanje se bo začelo ob 17. uri v zadružnem domu na Cvenu. Tekmovalo se bo v dveh kategorijah, in sicer mlajši dečki in deklice (1. do 5. razred OŠ) ter starejši dečki in deklice (6. do 9. razred OŠ). Dečki in deklice so v skupni kategoriji. V vsaki kategoriji bodo z medaljami nagrajeni po trije najboljši. Prijavnine za otroke ni. Prav vse pa bomo pogostili s hot dogi.

Organizator turnirja je ŠD Cven v sodelovanju s Športno zvezo Ljutomer.