Športni dogodki v letošnjem poletju

      Komentarji so izklopljeni za Športni dogodki v letošnjem poletju

Objavljamo seznam športnih dogodkov, ki jih bomo še pripravili v nadaljevanju tega leta. Več podrobnosti o posameznem dogodku bomo pravočasno objavili, vi pa si v svoje koledarje nemudoma zabeležite naslednje datume.

➡️ 10. junij: kolesarjenje v okviru dneva krajanov

Dan krajanov, ki ga vsako leto organizira Krajevna skupnost Cven, bomo tudi letos popestrili s kolesarskim krogom. K udeležbi bomo povabili tudi druge krajane.

➡️ 21. junij: kolesarjenje na Jeruzalem: prvi poletni sončni vzhod, odhod: ob 4.00 pri kapeli na Cvenu

Junija se bomo ponovno odpravili na tradicionalni ogled prvega poletnega sončnega vzhoda. Ta dan se zgodaj zjutraj na Jeruzalemu zbere veliko število različnih športnih navdušencev, ki dan že zjutraj zaznamujejo s športno vadbo (tek, pohod, kolesarjenje, vadba itd.).

➡️ 24. junij: dan športa

V soboto, 24. junija, bo znova čas za dan športa v našem športnem parku, dogajanje pa bomo letos združili s 30. obletnico ustanovitve nogometnega kluba.

Dopoldne bomo rekreativce povabili na pohod in kolesarjenje, popoldne pa bo rezervirano za nogometne tekme naših ekip.

➡️ 8. julij: 7. nogometni turnir za pokal KS Cven

Že sedma izdaja tega nogometnega spektakla bo na sporedu v soboto, 8. julija. Po zmagi Krapja v lanskem letu se letos obeta še posebno zanimiv turnir.

➡️ od 21. do 25. avgusta: športni popoldnevi na Cvenu

Poletne počitnice bomo ponovno zaključili s športnimi popoldnevi. Za mlade bomo kot vsako leto pripravili pester program športnih in drugih dejavnosti.

➡️ 26. avgust: nogometni turnir za mlajše selekcije U7 in U9

V počastitev 30. obletnice ustanovitve nogometnega kluba, bomo ta dan na Cvenu pripravili tudi turnir mlajših selekcij.

➡️ v začetku septembra: nogometni turnir trojk in turnir v odbojki na mivki

Prvo ali drugo soboto v septembru (odvisno od razporeda medobčinske nogometne lige) bomo dan izkoristili za kar dva turnirja: prvi je turnir mešanih ekip v odbojki na mivki, drugi pa nogometni turnir trojk. Pestro bo.

➡️ 23. september: kolesarjenje ob dnevu slovenskega športa (ODPOVEDANO zaradi slabe vremenske napovedi)

Na dan slovenskega športa se po vsej Sloveniji zvrstijo številne športne dejavnosti. Mi vas bomo povabili na kolesarjenje, da bomo skupaj obeležili ta športni praznik.

➡️ v decembru: novoletni turnir v namiznem tenisu

Naše športno društvo zdaj že nekaj let organizira enega od turnirjev serije novoletnih turnirjev v namiznem tenisu ob koncu leta.