Športno poletje 2020

      Komentarji so izklopljeni za Športno poletje 2020

Objavljamo program športnih dogodkov, ki jih bo v letu 2020 priredilo naše športno društvo.

 • 21. 6. ob 3.45: prvi poletni sončni vzhod na Jeruzalemu

Kolesarje vabimo, da se s Cvena skupaj podamo na Jeruzalem, kjer si bomo ogledali prvi poletni sončni vzhod. K jutranjemu športnemu druženju že tretje leto zapored vabi Športna zveza Ljutomer.
Zbirališče: kapelica na Cvenu ob 3.45.
Po ogledu bomo skupaj naredili zanimiv kolesarski krog in se skozi Razkrižje vrnili na Cven.
Prisrčno vabljeni!

 • 21. 6. ob 9.00: 3. predtekmovalni turnir poletne lige v odbojki na mivki, skupina B

Z ekipo tudi letos tekmujemo v poletni ligi v odbojki na mivki in bomo organizator tretjega predtekmovalnega turnirja. Vabljeni k navijanju!

 • 18. 7. ob 18.00: 6. nogometni turnir za pokal KS Cven (PRESTAVLJENO NA JESEN!)

Na prvih treh turnirjih je trikrat zapored slavil Cven, ki je tako prvi osvojil tako zelo privlačno trojno krono, toda na naslednjih dveh je slavila Mota, ki bi se z letošnjo zmago lahko prav tako vpisala v zgodovino. Kot vedno bo na preži Krapje, kar je zagotovilo za zanimiv nogometni spektakel.
Seveda se vidimo!

 • 26. 7. ob 9.00: S kolesom naokoli

Tretje kolesarsko druženje nas bo ponovno popeljalo po prelepi okolici. Le kam bomo zavili tokrat? Krajša proga bo namenjena vsem kolesarjem in jo bomo odpeljali v rekreativnem tempu, daljša proga pa bo za hitrejše redne kolesarje.

 • 11. 8. ob 18.00: Cvenski kros 2020

V zadnjih letih smo kros organizirali v okviru dneva športa, tokrat pa bo na sporedu samostojno. Tekači, vabljeni!

V torek, 11. avgusta, tekače vabimo k udeležbi na krosu po prelepi okolici naše krajevne skupnosti. Letošnja proga bo merila štiri kilometre (le manjši del bo potekal po asfaltu, preostanek po makadamu). Start bo ob 18. uri, prijavnine ni, trije najhitrejši prejmejo odličja. Vabljeni!

 • 15. 8. ob 7.00: S kolesom naokoli na Jeruzalem

Ker nam je ob začetku poletja načrte za vožnjo na tradicionalno srečanje ob prvem poletnem sončnem vzhodu prekrižalo slabo vreme, se bomo na Jeruzalem s Cvena odpravili 15. avgusta. Tudi ura odhoda je bolj prijazna (zbirališče: kapelica na Cvenu).

 • 16. 8. ob 10.00: turnir v odbojki na mivki

Odbojka na mivki je šport poletja, zato bomo dobre pogoje v cvenskem športnem parku dodobra izkoristili. Vabljeni k udeležbi!

 • 23. 8. ob 10.00: turnir v odbojki na mivki za ženske

Naslednji konec tedna vabimo na turnir v odbojki na mivki le ženske ekipe.

 • od 24. do 28. 8.: športni popoldnevi za otroke

Zadnji teden poletnih počitnic bodo otroci v privlačnem programu lahko še zadnjič sprostili adrenalin in popoldneve preživeli na prostem ob različnih športnih dejavnostih.

 • 5. 9. ob 17. uri: tekmovanje v športnem ribolovu za pokal ŠD Cven

Tudi letos bomo iskali ribiča, ki bo ponosno dvignil letošnji pokal. Tekmovanje pri jami Mota (Hudinova jama) se začne ob 17. uri, žreb bo ob 16.30. Tekmovanje bo potekalo v dveh delih (2 uri + 3 ure), vmes bo ura premora. Ribiči za vabo ne smejo uporabljati kruha. Najboljši ribič prejme pokal. Prijave zbira Aleš Stajnko (051 300 297).

 • 23. 9.: dan slovenskega športa: S kolesom naokoli

Državni praznik dan slovenskega športa bomo obeležili tudi v našem društvu. Tako se bomo v sredo, 23. septembra, popoldne odpravili na kolesarjenje. Seveda na turo vabimo tudi vse druge kolesarske navdušence. Ob 15.30 se zberemo pri zadružnem domu na Cvenu. Prevozili bomo približno 40 kilometrov.