Poletne športne prireditve vabijo

      Komentarji so izklopljeni za Poletne športne prireditve vabijo

S seznamom letnih športnih prireditev z datumi in krajšimi opisi vabimo k udeležbi. Izbira je ponovno pestra.

Sobota, 15. junij, ob 14.00
Turnir med vasmi v odbojki na mivki
Ob krajevnem prazniku športno društvo vabi odbojkarske ekipe, da se pridejo potegovat za prestižni naziv najboljše ekipe v krajevni skupnosti.

Petek, 21. junij, ob 3.30 (zbirališče avtobusna postaja pri kapelici na Cvenu)
Prvi poletni sončni vzhod na Jeruzalemu
Tudi letos se bomo s kolesi še v temi odpravili proti Jeruzalemu, kjer si bomo pri Dvorcu Jeruzalem ogledali prvi poletni sončni vzhod (vabi Športna zveza Ljutomer). Mi pa vabimo kolesarje, da se nam pridružite (oprema: svetilka in varnostni telovnik).

Torek, 25. junij, od 10.00
Dan športa
Kaj vse bo ponudil letos? 3. cvenski kros (na dobre 4 in dobrih 8 km), pohod po bližnji okolici, otroške igre, tekmovanje mešanih trojk, derbi med Skokicami in Old Boysi ter vlečenje vrvi. Ni razlogov, da bi ostali doma.

Sobota, 13. julij, ob 16.30
5. nogometni turnir za pokal KS Cven
Cven, Krapje in Mota – vsaka vas s svojo nogometno ekipo. In nogometaši Mote se na prizorišče vračajo kot zmagovalci. Vse to so sestavine za izjemno začinjen nogometni turnir, na katerem se vedno gre na nož. Ter za čast in slavo.

Nedelja, 21. julij, ob 9.00
S kolesom naokoli
S kolesa je svet lepši, kar smo spoznali že na lanskem kolesarskem krogu. Letos bosta progi novi, drugačni. Krajši kolesarski izlet je primeren za vse generacije, daljša kolesarska tura pa je namenjena rekreativcem. In kam nas bo pot zapeljala? Skočite na kolo in pridite z nami.

Od ponedeljka, 26., do petka, 30. avgusta
Športni popoldnevi za otroke
Osvežen program z različnimi športi in drugimi družabnimi dejavnostmi za šoloobvezne otroke smo pripravili za zadnji teden počitnic, ki bi ga veljalo dobro izkoristiti.

Sobota, 7. september, ob 8.00
Tekmovanje v športnem ribolovu za pokal ŠD Cven
Pri Hudinovem ribniku na Moti se bodo pomerili domači ribiči. Kdo najbolje vrže trnek? Rezultat lahko pokaže samo ribiška tehtnica.

jeseni
Gremo peš naokoli
Če smo šli poleti naokoli s kolesom, se bomo jeseni naokoli odpravili peš. Jesen je namreč najprimernejši čas za pohajkovanje po najlepših kotičkih Prlekije in okolice. Malico v nahrbtnik in veselo na pot!